Gebruiksaanwijzing Reduslim

Kenmerken van de toepassing van Reduslim

Reduslim-capsules, gekocht in Nederland, zorgen voor snel gewichtsverlies, onder voorbehoud van alle aanbevelingen van de fabrikant in de annotatie. Het geeft aan hoe het product moet worden gebruikt, in welke dosering en voor welke duur. Iedereen die wil afvallen, moet capsules nemen volgens het basisschema:

  Hoe gebruikt u Reduslim-capsules
 1. Eenmalige dosis - 1 capsule.
 2. De remedie wordt gedurende 4 weken dagelijks ingenomen.
 3. De receptie zou binnen 20 minuten moeten zijn. voor de maaltijd.
 4. De capsules met veel water innemen.
 5. Neem na het voltooien van de cursus een pauze van twee weken. Als u nog steeds problemen heeft met het gewicht, kunt u het programma herhalen.

De componenten van de remedie werken overdag, dus de dosis die in de annotatie wordt aangegeven, mag niet worden overschreden. Gedurende de dag moet u het hydratatieproces in het lichaam volgen door minimaal 1, 5 liter schoon water te drinken. Na opening moet de verpakking in de koelkast worden bewaard, aangezien natuurlijke ingrediënten in de capsules aanwezig zijn.

Indicaties

Reduslim kan worden ingenomen door vrouwen en mannen, van alle leeftijdsgroepen (vanaf 18 jaar). Het gebruik van capsules is aan te raden voor gewichtsproblemen veroorzaakt door externe en interne factoren:

 • erfelijke aanleg voor zwaarlijvigheid;
 • zwangerschap, borstvoeding;
 • stress, depressie;
 • ziekten, verwondingen, revalidatie, behandeling;
 • onjuist dieet, slechte gewoonten;
 • passieve levensstijl;
 • leeftijdsgebonden veranderingen in het lichaam.

Contra-indicaties

De capsules hebben geen ernstige contra-indicaties. De fabrikant in de instructies waarschuwt alleen degenen met een individuele intolerantie voor de kruideningrediënten. Voordat ze met de kuur beginnen, moeten ze een arts raadplegen om de risico's op ongewenste allergische reacties te minimaliseren.